Mikado - Kenniscentrum interculturele zorg  
 
   home       over mikado       activiteiten       publicaties       nieuws       agenda       abonnement       inloggen      English  
 
 

Agenda

Training 'Verlangen naar de zee'

datum: 17-19 november 2004
plaats: Egmond aan Zee, hotel Zuiderduin

In het kader van het project 'Intercultureel personeelsbeleid in de GGZ' van het Sectorfonds Zorg wordt een training aangeboden voor procesbegeleiders interculturalisatie in ggz-instellingen. Theorie en vooral praktijk van de begeleiding van interculturalisatie staan centraal. Aan bod komen: analyse van de eigen organisatie en interculturalisatie, positie en rol van de procesbegeleider, veranderingsmanagement en -strategieŽn, persoonlijke visie en competenties.

Procesbegeleiders kunnen in de training de eigen positie beter leren doorgronden en vaardigheden oefenen om interculturalisatie te promoten en effectiever om te gaan met weerstanden.

De training wordt begeleid door Hans Bellaart en Jale Simsek van Tamam Training & Advies.

De training is bedoeld voor staf-, aandachts- of personeelsfunctionarissen, projectleiders en anderen die interculturalisatie in de eigen organisatie stimuleren en ondersteunen. Basiskennis van interculturalisatie is gewenst.

Kosten: 250,- p.p. inclusief twee overnachtingen, ontbijt, lunch, diner, koffie en thee, en materiaalkosten.

Aanmelding of interesse kenbaar maken bij Linda Engels, l.engels@fondsenzw.nl. Voor meer inhoudelijke informatie over de training, kunt u contact opnemen met projectleider Erica Beneker, tel. 030 298 52 79 of e.beneker@fondsenzw.nl

> http://www.fondsenzw.nl

 


meer evenementen 
 
Niets uit deze uitgave mag worden overgenomen zonder toestemming van Mikado.