Mikado - Kenniscentrum interculturele zorg  
 
   home       over mikado       activiteiten       publicaties       nieuws       agenda       abonnement       inloggen      English  
 
 

Agenda

Tweede Eindhovense werkconferentie interculturalisatie en zorg

datum: 26 november 2004
plaats: Eindhoven, Stadhuis

Op 26 november vindt de Tweede werkconferentie Interculturalisatie en Zorg plaats in Eindhoven. Deze werkconferentie wordt georganiseerd door de Gemeente Eindhoven en de GgzE (Geestelijke Gezondheidszorg Eindhoven en de Kempen). Tijdens deze tweede werkconferentie ligt het accent op ‘good practices’ en worden voorbeelden gegeven van succesvolle samenwerking tussen zorginstellingen en zelforganisaties in Eindhoven. Gekeken wordt naar welke succesfactoren daaraan ten grondslag liggen.

Henk Biemans, stafmedewerker interculturalisatie bij GgzE: “Ter voorbereiding van de tweede werkconferentie hebben wij iemand in dienst genomen die zich heeft beziggehouden met een enquête onder zelforganisaties, waarin medewerkers konden aangeven wat hun mening is over de samenwerking met instellingen in de regio. Dat onderzoek gebruiken wij als basis voor workshops en discussies tijdens de conferentie. Het doel van de conferentie is het vaststellen van succesfactoren van lopende projecten. We willen uitzoeken wat good practices zijn in de Eindhovense regio.”

Het programma loopt van 9.30 tot 16.00 uur. Dagvoorzitter is Guillaume Koster. Aan bod komen onder andere succesvolle lokale samenwerkingsprojecten en er zijn workshops over 'good practices'.

Meer informatie: Maurice Delil, GGD Eindhoven, afdeling Gezondheidsbevordering, tel 040 - 238 40 51 of m.delil@eindhoven.nl


> http://

 


meer evenementen 
 
Niets uit deze uitgave mag worden overgenomen zonder toestemming van Mikado.