Mikado - Kenniscentrum interculturele zorg  
 
   home       over mikado       activiteiten       publicaties       nieuws       agenda       abonnement       inloggen      English  
 
 

Agenda

Mikado Vrije Stoelen 2004

datum: 22 november 2004
plaats: Rotterdam, Westersingel 94

De Vrije Stoel van Mikado is een wisselende formatieplaats, gereserveerd voor kortdurende en kleinschalige projecten van professionals uit de GGZ praktijk. Op de Vrije Stoel werken professionals aan pilotonderzoek, methodiekbeschrijving of een ander kennisdocument ten behoeve van interculturele hulpverlening.

In 2004 hebben drie mensen zitting gehad op een Vrije Stoel. In de presentatiemiddag van 22 november zullen twee van hen hun project presenteren:
- Moslims en psychiatrie, verkennend onderzoek door Doortje Kal
(Vrije Stoel september 2003 maart 2004)
- Psychomotorische diagnostiek in de intake van vluchtelingen en asielzoekers, door Marja Zwart
(Vrije Stoel november 2003 september 2004)

Twee referenten uit het veld zullen een korte reactie geven.

Tijd: 14.30 - 17.00
Locatie: Stichting Mikado, Westersingel 94, 3015 LC Rotterdam

Voor de middag zullen mensen op persoonlijke titel worden uitgenodigd. Bent u niet uitgenodigd, maar hebt u wel interesse? Laat het ons weten.

Voor informatie over de organisatie: Karin Vear, info@mikado-ggz.nl, 010 241 00 41. Voor informatie over de inhoud, kunt u contactopnemen met Aziza Sbiti.

De resultaten van de derde Vrije Stoel (Familietherapie bij migranten in Frankrijk, een etnopsychotherapeutische benadering, door Hacene Seddik, april oktober 2004) zullen in een bijeenkomst begin 2005 worden gepresenteerd, in de vorm van een Masterclass.

> http://www.mikado-ggz.nl/artikel/php?artikel_id=222

 


meer evenementen 
 
Niets uit deze uitgave mag worden overgenomen zonder toestemming van Mikado.