Mikado - Kenniscentrum interculturele zorg  
 
   home       over mikado       activiteiten       publicaties       nieuws       agenda       abonnement       inloggen      English  
 
 

Agenda

Rotterdam Deug(d)t

datum: 27 november 2004
plaats: Rotterdam (door de gehele stad)

De derde dag van de Dialoog heeft dit jaar als thema: Ken elkaar deugd(en). Benoem uw eigen goede (en minder goede) eigenschappen, leer die van anderen kennen en doe er wat mee!. Ook dit jaar worden er meer dan honderd tafels door de hele stad gedekt, waaraan vele Rotterdammers van diverse culturen met elkaar het gesprek aangaan. Maar wij hebben u daarvoor wel nodig! Alle Rotterdamers kunnen mee doen. Ook uw organisatie, instellig of bedrijf kan één of meerdere tafels organiseren.

Doel
Het doel van het platform is het versterken van de onderlinge contacten tussen verschillende bevolkingsgroepen. Het stimuleren van de dialoog tussen culturen en het hierdoor inspireren van de betrokken Rotterdammers. Het platform "De Dialoog" grijpt de Dag van de Dialoog aan om komend jaar via dialoogkringen deze dialoog voort te zetten.

Werving deelnemers
Elke Rotterdammer, Rotterdamse organisatie, instelling of bedrijf kan meedoen. U kunt zich aanmelden om bij een tafel aan te schuiven of u nodigt zelf deelnemers uit en realiseert hiermee zelf een dialoogtafel. Het kan ook zijn dat een organisatie of persoon meerdere tafels organiseert, in dat geval is er sprake van een zogenaamde dialoogkring.

Voorzitters
Alle tafelhouders zorgen zo mogelijk voor een gespreksvoorzitter die aan de hand van de gespreksformule de dialoog leidt. Voor de voorzitters wordt een trainingsavond georganiseerd op dinsdag 23 november 2004.

Tafelgesprekken met maaltijd
Een dialoogtafel kent een zestal gasten en een gespreksvoorzitter. De tafelgesprekken zijn van 15.00 tot 18.00 uur. Iedere organisator bereidt zelf een eenvoudige maaltijd of zorgt voor catering.

U kunt zich aanmelden via de aanmeldbon op website www.dagvandedialoog.nl. Op deze site treft u tevens verdere informatie aan.

> http://www.dagvandedialoog.nl

 


meer evenementen 
 
Niets uit deze uitgave mag worden overgenomen zonder toestemming van Mikado.