Mikado - Kenniscentrum interculturele zorg  
 
   home       over mikado       activiteiten       publicaties       nieuws       agenda       abonnement       inloggen      English  
 
 

Agenda

Trauma in de Antilliaanse cultuur

datum: 6 november 2003
plaats: World Trade Center Rotterdam

Het symposium "Trauma in de Antilliaanse cultuur" vindt op 6 november 2003 plaats en wordt georganiseerd door Riagg rijnmond noord west. De gevolgen van geweld en seksueel misbruik op de Antillen en de behandeling ervan komen op deze dag aan bod.

Hoeveel komt seksueel misbruik op de Antillen voor? Durven Antillianen erover te praten? Welke culturele aspecten spelen een rol? Op deze en andere vragen proberen de sprekers een antwoord te geven. Het symposium is ter afsluiting van het Daphneproject, een project ter verbetering van psychotraumahulpverlening aan slachtoffers van seksueel misbruik.

Sprekers zijn onder andere: drs. Jos Lamé van de Raad van Bestuur Riagg rijnmond noord west, psychiater en hoofd afdeling Psychotherapie Hans Methorst, oprichtster en directeur van Blijf-van-mijn-lijfhuis 'Safe Haven' Lorraine Lopez en leden van het Psychotraumateam.

Locatie van het symposium is het World Trade Center in Rotterdam. De kosten zijn 50 euro.

Voor meer informatie en aanmelding (tot 29 oktober) : mw. V. Lachman of mw. Y. van Drunen, 010-24155555 of directie@riagg-rnw.nl.

> http://www.riagg-rnw.nl

 


meer evenementen 
 
Niets uit deze uitgave mag worden overgenomen zonder toestemming van Mikado.