Mikado - Kenniscentrum interculturele zorg  
 
   home       over mikado       activiteiten       publicaties       nieuws       agenda       abonnement       inloggen      English  
 
 

Agenda

WIV&V: interculturele zorgverlening

datum: 23 maart 2004
plaats: Vergadercentrum AVVV, Utrecht

Op dinsdag 23 maart houdt de Werkgroep Interculturele Verpleging & Verzorging(WIV&V) een Open dag. Deze vindt plaats van 10.00 uur – 16.00 uur bij de AVVV, Churchilllaan 11, te Utrecht.
Tijdens deze dag kunt u in de ochtend middels een lezing en diverse interactieve workshops over belangrijke thema’s binnen de interculturele verpleging en verzorging, kennismaken met de leden van de WIV&V en andere deskundigen op dit terrein. In de middag staat het thema Netwerkontwikkeling: investeren en profiteren op het programma. Centraal hierbij staat de vraag:
▪ Op welke wijze netwerken kunnen bijdragen aan uw functioneren in de zorg voor migranten en vluchtelingen, en daarmee aan de kwaliteit van zorg voor deze groepen in het algemeen?
▪ Welke rol de WIV&V en uzelf in de vormgeving en uitvoering hiervan kunnen spelen?
Het thema zal door een gastspreker worden ingeleid. Daarna kunt u opnieuw in workshops uw eigen ideeën en ervaringen uitwisselen, toetsen en verdiepen.
De open dag is behalve voor de leden, ook nadrukkelijk bedoeld voor niet-leden van de WIV&V: ervaringsdeskundigen én nieuwkomers die vanuit hun functie te maken hebben met de verpleging en verzorging van allochtone groepen.

Oproep
De WIV&V wil graag dienen als een breed platform voor uitwisseling en verdieping van kennis, visie en ervaringen rond interculturele verpleging en verzorging en het beroepsonderwijs. In dit kader kunnen wij altijd nieuwe, actieve leden gebruiken die deze doelstelling met ons waar willen maken. Graag roepen wij enthousiaste verpleegkundigen en verzorgenden op om ons te ondersteunen en lid te worden.

Aanmelding
Het aantal plaatsen voor 23 maart is beperkt, daarom vragen wij u om zich aan te melden voor 21 maart. U ontvangt dan een bevestiging van uw inschrijving evenals het volledige programma. De deelnamekosten bedragen € 5,-- (incl. koffie/thee en lunch) ter plaatse te voldoen. Indien gewenst kunt ook alleen het ochtend- of het middagprogramma bijwonen.
Aanmelden voor lidmaatschap van de WIV&V kan natuurlijk op 23 maart, maar ook via de
e-mail: WIVV15@yahoo.com of telefonisch bij de secretaris van de WIV&V via 06-29286883. U kunt hier ook terecht voor het aanvragen van onze folder.


> http://

 


meer evenementen 
 
Niets uit deze uitgave mag worden overgenomen zonder toestemming van Mikado.