Mikado - Kenniscentrum interculturele zorg  
 
   home       over mikado       activiteiten       publicaties       nieuws       agenda       abonnement       inloggen      English  
 
 

Agenda

UITINZET conferentie

datum: 1 april 2004
plaats: Oegstgeest

Op 1 april 2004 (09.30 - 16.30 uur) wordt in Oegstgeest, locatie van de Rijngeestgroep, de tweede conferentie van de cyclus gehouden. Wij nodigen u uit als hulpverlener, bestuurder of (vrijwillige) uitvoerder hieraan deel te nemen. Evenals op de andere werkconferenties staan de volgende thema's centraal:

- lokale politiek versus landelijke politiek
- de (on)mogelijkheden van (het ter sprake brengen van) terugkeer
- de knelpunten in de zorgverlening
- de juridische (on)mogelijkheden

In de ochtend hoort u een inleiding over bovenstaande thema's. Deze thema's zullen terugkomen in vier workshops waar u er twee van kunt bijwonen.

Uw bevindingen en meningen worden meegenomen naar de landelijke bijeenkomst van de conferentiecyclus. vandaar dat uitwisseling van gevonden oplossingen tussen u en andere hulpverleners en vrijwilligers alsmede het contactleggen met (provinciale en lokale) overheden op deze dag een belangrijke plaats inneemt.

U kunt zich opgeven via de website of per e-mail (c.berg@pharos.nl). Ongeveer een week voor de conferentie ontvangt u een bevestiging, het programma en de routebeschrijving. Mocht u meer informatie willen, kijk dan op: www.pharos.nl/Uitinzet/ (precies zo overnemen in uw browser)

> http://www.pharos.nl

 


meer evenementen 
 
Niets uit deze uitgave mag worden overgenomen zonder toestemming van Mikado.