Mikado - Kenniscentrum interculturele zorg  
 
   home       over mikado       activiteiten       publicaties       nieuws       agenda       abonnement       inloggen      English  
 
 

Agenda

Migrant health in Europe: International conference

datum: 23-25 juni 2004
plaats: Rotterdam

Met ondersteuning van het ZONMw-programma Cultuur en Gezondheid organiseert het instituut Beleid & Management Gezondheidszorg van het Erasmus MC een internationale conferentie over gezondheid en gezondheidszorg voor diverse etnische groepen in Europa. Het programma is inmiddels gereed en omvat 6 plenaire sessies, meer dan 85 presentaties, 8 workshops en 30 poster presentaties.
De key notes, parallel sessies en workshops gaan over verschillende onderwerpen als genetica, trends in migratie, diabetes, risicofactoren en gezondheidsgedrag, cardiovasculaire ziekten, zorggebruik, kwaliteit en toegang tot zorg, sterfte, geestelijke gezondheidsproblemen, prenatale gezondheid en gezondheid en zorg voor asielzoekers/vluchtelingen.
Het doel van de conferentie is verder om mogelijkheden voor onderzoek en netwerken in Europa te inventariseren. Hiertoe zijn in het programma diverse momenten voor discussie en netwerkvorming opgenomen.
Voertaal is Engels.

Voor meer informatie: www.migranthealth.net of Elita Zoer Conference Organisation: e.zoer@planet.nl


> http://www.migranthealth.net/jive/servlet/KbServlet/download/71-102-46/Final%20Announcement.pdf

 


meer evenementen 
 
Niets uit deze uitgave mag worden overgenomen zonder toestemming van Mikado.