Mikado - Kenniscentrum interculturele zorg  
 
   home       over mikado       activiteiten       publicaties       nieuws       agenda       abonnement       inloggen      English  
 
 

Agenda

Week van de Chronisch Zieken 2004

datum: 5 - 11 november 2004
plaats: 

Dit jaar ligt het accent van de Week van de Chronisch Zieken op geestelijke gezondheid, in het bijzonder op de chronische psychiatrie en psychosociale aspecten van het chronisch ziek zijn. De slogan van de week is dan ook KOPZORG. De openingsdag staat in het teken van chronisch psychiatrische aandoeningen.

Hierbij nodigen wij u uit een activiteit te organiseren in de Week van de Chronisch Zieken 2004. Deze week is dé gelegenheid om te laten zien wat uw instelling betekent of kan betekenen voor mensen met een chronisch psychiatrische ziekte, en om kennis, ervaringen en inzichten onderling uit te wisselen. Acitiviteiten kunnen in het weekprogramma worden opgenomen mits zij plaatsvinden in de periode van vrijdag 5 tot en met donderdag 11 november 2004. U kunt op allerlei verschillende manieren meedoen aan de week: met een congres, een "wensendag", een sportactiviteit, een informatiestand, een onderzoek enz. enz. Woensdag 10 november is de landelijke mantelzorgdag en donderdag 11 november is de nationale wensendag.

Wanneer u een activiteit aanmeldt, plaatsen wij deze op onze website en in magazine Chronisch Ziek 2004. U ontvangt begin september gratis een aantal exemplaren van dit magazine en posters.

Nadere informatie kunt u telefonisch verkrijgen via nummer 010-4366799 of via de website.

> http://www.chronischziek.nl

 


meer evenementen 
 
Niets uit deze uitgave mag worden overgenomen zonder toestemming van Mikado.