Website over gezondheidsproblemen voor Turkstalige cliŽnten
Op de website www.populermedikal.com kunnen Turkstalige cliŽnten informatie in de eigen taal vinden over uiteenlopende aandoeningen en hun behandelmogelijkheden op nationaal en internationaal niveau.

De informatie is zodanig opgesteld dat deze goed leesbaar is voor patiŽnten en cliŽnten. Bovendien kunnen mensen die nadere informatie willen over specifieke klachten van henzelf, per mail hun vragen voorleggen aan deskundige artsen.

De mogelijke gezondheidsproblemen zijn vrij overzichtelijk gerubriceerd en onderverdeeld naar sectoren binnen de gezondheidszorg. Op de paginaís over psychiatrie zijn alle mogelijke psychische klachten, behandeling en preventieve interventies uitgebreid beschreven.

Daarnaast is er een verdeling naar ouder-, volwassenen-, adolescenten-, en kinderpsychiatrie. De informatie is door deskundige psychiaters geschreven. Alle betrokken artsen, psychiaters en psychologen zijn verbonden aan diverse erkende opleidingsinstituten in Turkije. Tot slot vormen literatuurverwijzingen naar Turkse en internationale boeken en tijdschriftartikelen over een specifieke ziekte of thema ook een onderdeel van de site. Een echte aanrader.

Link: www.populermedikal.com
Bron: MIKADOPublicatiedatum: 3 februari 2004 10:03 uur
 
Niets uit deze uitgave mag worden overgenomen zonder toestemming van Mikado.